top of page

KEEPING YOU IN TOUCH FOR
35 YEARS

About

ОТНОСНО

Интернационални Морски Технологии - вашият доверен партньор за комуникация и навигация

 

1990 е година на промени в световен мащаб, а тук в България се създава нашата компания.  Тя стартира от един човек и постепенно се развива до съвременна развита бизнес организация.

Фирмата започва с обслужване на навигационни радари, а днес ние покриваме целия обхват комуникационно и навигационно оборудване и средства за автоматизация и навигация за речни и морски кораби.  От самото начало на съществуването ни нашето мото са прецизността и задоволството на клиента. Постоянно следим технологичните развития и добавяме нови продукти в нашето портфолио. 

Нашият екип се състои от ангажирани специалисти в областта на продажбите и техническото обслужване, които подхождат с ентусиазъм към своята работа.  Техническите специалисти на ИМТ редовно се обучават за нови продукти и услуги.  Ние следим и промените в законодателството, за да можем да предложим на нашите клиенти най-адекватната подкрепа.

С разрастването на екипа ни се разширява и обхвата на нашите възможности.  Можем да осигурим поддръжка и обслужване на всички типове комуникационно и навигационно оборудване за всякакви класове кораби, както и за брегова инфраструктура и помощни средства за корабоплаването.

Ние се гордеем с дългосрочното партньорство с клиентите си, които са както Български, така и чуждестранни корабособственици, корабостроителни заводи, сервизни компании, държавни и обучителни институции, и др.

Работата ни на корабите е одобрена от Руския Морски Корабен регистър, а системата ни по качество е сертифицирана от DNV GL съгласно стандарта ISO9001:2015.

 

 

УСЛУГИ

В ИМТ се стремим винаги да предлагаме най-доброто обслужване на клиентите си.  Извършваме пълна поддръжка, на място или дистанционно.  Можем да отговорим на въпросите ви, да направим консултации и да намерим най-доброто решение за вас.

Консултации и проектиране

Предлагаме консултации по изискванията на държавната администрация и регистровите организации към оборудването на корабите.  Изготвяме цялостни проекти съобразно нуждите на клиента.

Доставка и инсталация

Доставяме широка гама комуникационно и навигационно оборудване, както и системи за автоматизация и сигнализация от водещи световни производители.  Ние осигуряваме пълнo обслужване на оборудването, което сме доставили, включително монтаж, гаранционна и следгаранционна поддружка.

Ремонти и обслужване

Сервизният екип на ИМТ ЕООД е на разположение да отговори на нуждите на клиента своевременно и ефикасно.  Ние пътуваме до всички български морски и речни пристанища, както и в съседни държави и Европа.

Сървей, проверка и

сертификация

Обучение и образование

Служителите на ИМТ редовно се обучават при производителите на апаратурата, която обслужваме.  Това гарантира на нашите клиенти, че са обслужвани от квалифицирани инженери, които прилагат последните иновации в корабната електроника.
ИМТ предлага помощ на млади хора, които имат желание да се обслужат в областта на корабното комуникационно и навигационно оборудване и автоматизация.  Ние се включваме в стажантски програми, за да привличаме млади студенти в областта на електронното инженерство.
Лабораторията ни е оборудвана със специализирано тестово оборудване, което спомага за прецизната диагностика на ремонтираното оборудване.  Ние използваме и необходимите средства и софтуер за програмиране и тестване, за да пуснем в употреба всяко доставено от нас оборудване, което да гарантира пълноценната му работа.
Services

НАШИТЕ ПРОЕКТИ

Projects

КОНТАКТИ

Тел.:  +359 82 828216

Факс: +359 82 822230

ул. Велбъжд 2

Русе, 7000

Email: office@imt.bg

 

 

Имате въпроси и предложения?

Success! Message received.

Contact
bottom of page